گلادیاتورها قبل از نبرد سیر سیاه لاغری می خوردند و ظاهراً بردگان مصری آن را مصرف می کردند تا به آنها قدرت ساخت اهرام را بدهند. اساساً دو نوع مختلف سیر وجود دارد، اگرچه برخی از مردم سیر فیل را به عنوان یک سوم تکه تکه می کنند.
سیر فیل در واقع یکی از اعضای خانواده پیاز است اما گونه ای از تره فرنگی است. دارای پیازهای بسیار بزرگ با تعداد بسیار کمی میخک، سه یا چهار میخک، و طعم شیرین و ملایم پیاز/سیر و حالتی مشابه دارد، از این رو سردرگمی است. 0 از 1 دقیقه، 47 ثانیه حجم 0% 00:18 01:47 سیر یکی از 700 گونه از خانواده آلیوم یا پیاز است. دو نوع مختلف سیر عبارتند از یقه نرم (Allium sativum) و گردن سخت (Allium ophioscorodon) که گاهی اوقات به آن یقه سفت نیز گفته می شود. سیر نرم از انواع یقه نرم، دو نوع سیر معمولی وجود دارد: کنگر و پوست نقره ای.
هر دو نوع سیر معمولی در سوپرمارکت فروخته می شوند و شما به احتمال زیاد از آنها استفاده کرده اید. نام کنگر فرنگی به دلیل شباهت آن به سبزیجات کنگر فرنگی است، که چندین لایه روی هم قرار دارند که حاوی 20 میخک است. آنها سفید تا مایل به سفید با لایه بیرونی ضخیم و سخت پوست هستند.
زیبایی این ماندگاری طولانی آنها است تا هشت ماه. برخی از انواع سیر کنگر فرنگی عبارتند از: “اپلگیت” “کالیفرنیا اوایل” “کالیفرنیا دیر” “قرمز لهستانی” “قرمز توچ” “قرمز اولیه ایتالیایی” “گالیانو” “بنفش ایتالیایی” “لورز ایتالیایی” “اینچلیوم قرمز” “در اواخر ایتالیایی” پوست نقره ای پر محصول هستند، با بسیاری از اقلیم ها سازگار هستند و از نوع سیرهایی هستند که در قیطان های سیر استفاده می شود.
گونه های گیاهی سیر برای پوست نقره ای عبارتند از: «سفید لهستانی» «قرمز ایتالیایی چت» «غول رودخانه کتری» سیر یقه سخت رایج ترین نوع سیر یقه سخت «روکامبول» است که دارای حبه های بزرگی است که به راحتی پوست کنده می شوند و شدت بیشتری دارند. طعم نسبت به یقه نرم پوست شل که به راحتی لایه برداری می شود، ماندگاری را تنها به حدود چهار تا پنج ماه کاهش می دهد.
بر خلاف سیر یقه نرم، یقه سخت ساقه گلدار یا پوسته ای را می فرستد که چوبی می شود. انواع سیر سختی که باید رشد کرد عبارتند از: «چسنوک قرمز» «سفید آلمانی» «گردن سخت لهستانی» «ستاره ایرانی» «راه راه بنفش» «چینی» نام سیر معمولاً در سراسر نقشه وجود دارد.