شاید درباره فواید ترشی مخلوط زعفرانی و آب ترشی برای سلامتی شنیده باشید.
ترشی ها ممکن است به کاهش وزن، دیابت و حتی پیشگیری از سرطان کمک کند.
اما ممکن است هشدارهایی در مورد میزان بالای سدیم و افزایش خطر ابتلا به سرطان معده نیز شنیده باشید.
در اینجا چیزی است که باید بدانید تا تصمیم بگیرید که آیا می خواهید ترشی شوید بعدی را که می بینید بنوشید یا بنوشید.
پیتر پایپر، کسی که یک تکه فلفل ترشی چید، احتمالا تمام پک را نخورده است.
یک پک حدود دو گالن از ترشک انار از هر نوع برای یک نفر بسیار زیاد است زیرا این ترشک بسیار ترش بوده و هرکسی نمی تواند تا انتها آن را میل کند.
بسته به نام تجاری و نوع، حقایق تغذیه می تواند بسیار متفاوت باشد، اما تقریباً همه ترشی ها دارای سدیم بسیار بالایی هستند.
روش های مختلفی برای ترشک آلوچه خشک وجود دارد.
تخمیر یکی از روش های ترشی است، اما همه ترشی ها تخمیر نمی شوند.
هنگامی که سبزیجات و میوه ها تخمیر می شوند، باکتری های سالم قندهای طبیعی را تجزیه می کنند.
این فرآیند همان چیزی است که به ترشی های تخمیر شده طعم ترش می دهد.
ترشک زردآلو را می توان به روش تخمیر درست کرد.
تخمیر به همین دلیل است که برخی از افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند ممکن است بتوانند ماست بخورند.
باکتری خوب موجود در ماست، قندی به نام لاکتوز را تجزیه می کند.
این باکتری ها که به نام پروبیوتیک ها نیز شناخته می شوند، غذاها را حفظ می کنند و فواید زیادی برای سلامتی بدن شما دارند.
- منابع:
- تبلیغات: