چای قرمز گلستان از ناحیه Pu-Erh، شهری در چین که در بخش جنوب غربی کشور، در ناحیه یوننان واقع شده است، سرچشمه می گیرد. چای قرمز از برگ و ساقه گیاه کاملیا سیننسیس، گیاهی که بسیاری از چای های دیگر از آن تهیه می شود، تهیه می شود. در مورد چای قرمز، این ویژگی با داشتن طعم شیرین تر نسبت به بقیه و محرک بودن با داشتن تئین و کافئین و همچنین ارائه طیف گسترده ای از فواید سلامتی است.
تهیه آن عجیب است، زیرا برگ های انتخاب شده در بشکه ها برای مدت زمان 2 تا 60 سال تخمیر می شوند. چای قرمز قرنهاست که در شرق مصرف میشود، مصرف آن به لطف راههای تجاری گسترش یافته و به یکی از محبوبترین چایها در شرق و غرب تبدیل شده است.
در اینجا قصد داریم خواص و فواید چای قرمز را کشف کنیم تا بتوانید هر آنچه که این نوشیدنی برای بدن شما به ارمغان می آورد را کشف کنید.
خواص چای قرمز
چای قرمز حاوی ویتامین های B، C و D و همچنین دارای مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم، ید، روی و فلوراید است و همچنین دارای پلی فنول، تئوفیلین، کافئین و فیبر است.
عناصر متنوعی که به آن یک سری خواص می دهد. بنابراین، چای قرمز دارای خواص ادرارآور، سم زدایی، هضم کننده، محرک و سیستم ایمنی، محافظ کبد، آنتی هیستامین، کاهش دهنده فشار خون، کاهش دهنده کلسترول و آنتی اکسیدان است. انواع مختلفی از خواص که در یک سری از مزایای بسیار جالب منعکس شده است:
از احتباس مایعات خودداری کنید
خواص دیورتیک و سم زدایی چای قرمز باعث از بین رفتن سموم می شود و باعث می شود متابولیسم کار کند و مایعات باقی نمانند.
هضم غذا را تقویت می کند و به کاهش وزن کمک می کند
چای قرمز به سوخت و ساز مناسب غذا کمک می کند و باعث ترشح شیره معده می شود. بنابراین، دم کرده چای قرمز با بهره گیری از مواد مغذی و خلاص شدن از شر تمام سموم، به درست شدن فرآیند گوارش کمک می کند.
در این فرآیند، چای قرمز همچنین باعث از بین رفتن چربی می شود. اثربخشی چای قرمز در کاهش چربی توسط یک مطالعه به طور گسترده در کتابشناسی در مورد این موضوع، مطالعه انجام شده توسط بیمارستان دانشگاه تاینان (چین) تایید شده است. بر اساس این بررسی، بیمارانی که در این آزمایش شرکت کردند موفق شدند بیش از 15 درصد از چربی بدن خود را از دست بدهند. این تحقیق به این نتیجه رسید که چای قرمز ترموژنز را تقویت می کند و برای کاهش وزن بسیار موثر است.