چرا باید میوه بخورید دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها می گوید که اگر رژیم غذایی 2000 کالری مصرف می کنید، باید روزانه 2 فنجان میوه تازه یا 1 فنجان میوه جات خشک مصرف کنید.
اطمینان از برآورده کردن نیاز روزانه خود به میوه، چه به صورت میوه تازه یا خشک، ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 کمک کند. و میوه ها به عنوان غذاهای غنی از پتاسیم ممکن است به کاهش فشار خون و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک کنند.
نکاتی در مورد میوه های خشک
علاوه بر این که در اندازه وعدهها کمی دقت کنید تا در مصرف کالری زیادهروی نکنید، ممکن است بخواهید نگاهی به لیست مواد تشکیل دهنده میوه خشک خود بیندازید. برخلاف میوه های تازه، نسخه های خشک شده ممکن است بیشتر از میوه های ذکر شده در جلوی بسته بندی باشد.
برخی از انواع مانند آناناس و پاپایا حاوی قند اضافه شده هستند. یا ممکن است مواد افزودنی مانند گوگرد وجود داشته باشد که برای حفظ رنگ در زردآلو استفاده می شود.
جیل کورلئونه یک متخصص تغذیه و مربی بهداشت ثبت شده است که تقریباً 20 سال است که عشق خود به غذا، تغذیه و سلامتی را با هر کسی که گوش می دهد می نویسد و به اشتراک می گذارد. کارهای او در هافینگتون پست، خود مدیریتی دیابت و مادر شاغل به نمایش درآمده است.
میوه های تازه حاوی بیش از 80 درصد رطوبت هستند و به عنوان یک کالای غذایی بسیار فاسد شدنی در نظر گرفته می شوند. میوه های تازه با سرعت بیشتری خراب می شوند و پیش بینی می شود که حدود 30 تا 50 درصد تلفات در میوه ها از دروازه مزرعه تا سطح مصرف کننده گزارش شده است.
این تلفات می تواند باعث ناامنی غذایی بالا در جمعیت جهان شود. برای کاهش این تلفات می توان از تکنیک های پس از برداشت مانند خشک کردن استفاده کرد. خشک کردن رایجترین و قدیمیترین روش برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری میوهها است تا محصول در تمام طول سال و نه فقط در زمان برداشت در دسترس باشد.