در گوانگدونگ و هنگ کنگ، آنها را معمولاً ابتدا سرخ کرده و بخارپز میکنند تا پف کنند و قبل از پختن در سسی که با لوبیاهای تخمیر شده سیاه، رب لوبیا و شکر مزه دار شده است بپزند. یا در سس آبالون.
طرز تهیه پای مرغ سرخ شده یا پای مرغ پخته شده با نمک که در چین به فروش می رسد، بسته بندی شده در خلاء و آماده برای خوردن
در سرزمین اصلی چین، اسنک بارهای معروفی که در غذاهای ترشی مانند یابوزی (گردن اردک) تخصص دارند، لو جی ژوا (鹵雞爪، پای مرغ ترشی شده) را نیز می فروشند که با سس سویا، دانه فلفل سیچوانی، میخک، سیر، انیسون ستاره ای پخته می شود.
دارچین و فلفل چیلی. امروزه پای مرغ بسته بندی شده در اکثر خواربارفروشی ها و سوپرمارکت ها در چین به عنوان میان وعده فروخته می شود که اغلب با سرکه برنج و فلفل قرمز چاشنی می شود.
یکی دیگر از دستور العمل های محبوب بای یون فنگ ژائو (白雲鳯爪) است که در سس سرکه برنج، شراب برنج طعم دار شده با شکر، نمک و زنجبیل خرد شده برای مدت طولانی ترد می شود و به عنوان یک غذای سرد سرو می شود. در جنوب چین نیز پای مرغ را با بادام زمینی خام می پزند تا یک سوپ رقیق درست کنند.
تقاضای زیاد در چین قیمت پای مرغ را که اغلب به عنوان علوفه در کشورهای دیگر استفاده می شود، افزایش می دهد. از ژوئن 2011، 1 کیلوگرم پای مرغ خام در چین حدود 12 تا 16 یوان قیمت دارد، در حالی که برای 1 کیلوگرم سینه مرغ منجمد 11 تا 12 یوان قیمت دارد.
در سال 2000، هنگ کنگ که زمانی بزرگترین شرکت برای حمل و نقل پای مرغ از بیش از 30 کشور جهان بود، در مجموع 420000 تن پای مرغ به ارزش 230 میلیون دلار آمریکا مبادله کرد. دو سال پس از پیوستن به WTO در سال 2001، چین واردات مستقیم پای مرغ آمریکایی را تایید کرد و از آن زمان چین مقصد اصلی پای مرغ از سراسر جهان بوده است.
به غیر از پای مرغ، پای اردکی نیز محبوب است. پای اردک با خردل، که اغلب با سرکه، فلفل سبز تازه و سیر له شده سرو می شود، یک سالاد/پیش غذای محبوب است.