پرتاب کردن گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای در کره جنوبی نماد اعتراض می باشد

گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای به دلیل وجود تعدادی مواد مغذی دارای طیف گسترده ای از اثرات مفید است.

آنها سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که خواص ضد سرطانی دارند. مصرف گوجه فرنگی به بهبود هضم و گردش خون، کاهش سطح کلسترول خون، سم زدایی بدن، جلوگیری از پیری زودرس، بهبود تعادل مایعات و کاهش التهاب کمک می کند.

این سبزی همچنین از دیابت، مشکلات پوستی و عفونت های ادراری جلوگیری می کند و به بهبود بینایی و سلامت معده کمک می کند. حتی برای کاهش سطح قند خون نیز کار می کند.
گوجه فرنگی یا سولانوم لیکوپرسیم به طور کلی به عنوان یک سبزی دسته بندی می شود حتی اگر از نظر فنی یک میوه باشد. توت گیاهی از خانواده شب بوست و بومی آمریکای جنوبی است.

گوجه فرنگی نه تنها به غذای شما طعم می بخشد، بلکه به دلیل وجود مواد مغذی ضروری برای سلامتی شما نیز مفید است. در خوشه های کوچک تا متوسط و میوه های گرد و قرمز رشد می کند. گوشت این سبزی نرم و قرمز مایل به صورتی است و طعم آن کمی شیرین است.

این بخشی مناسب از غذاهای فرهنگ های مختلف در سراسر جهان و به ویژه در منطقه مدیترانه است.

محتوای آب گوجه فرنگی 95 درصد است در حالی که 5 درصد بقیه را کربوهیدرات و فیبر تشکیل می دهد. گوجه فرنگی حاوی مقادیر خوبی از ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K است، در حالی که ویتامین های دیگری مانند ویتامین B6، فولات و تیامین نیز وجود دارد.

مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر در گوجه فرنگی وجود دارد. این سبزی همچنین حاوی فیبر و پروتئین رژیمی و تعدادی دیگر از ترکیبات آلی مانند لیکوپن است که برای سلامتی ما بسیار مفید است.

گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است که در برابر رادیکال های آزاد مضر در بدن ما که می تواند باعث سرطان شود، عمل می کند. گوجه فرنگی حاوی پلی فنل است که یک ترکیب گیاهی است و در پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. بتاکاروتن موجود در گوجه فرنگی نیز دارای اثرات ضد سرطانی است.