شیره خرما 900 گرمی حاوی تقویت کننده مغز است. هر شیره خرما حاوی بیش از دو میلی گرم کولین است، ویتامین B که جزء استیل کولین، انتقال دهنده عصبی حافظه است. مصرف بیشتر کولین با حافظه و یادگیری بهتر مرتبط است و آن را به یک ماده مغذی کلیدی برای کودکان و افراد مسن در معرض خطر آلزایمر تبدیل می کند.
خرما به حفظ توده استخوانی کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که از دست دادن استخوان در زنان یائسه می تواند با افزایش دریافت پتاسیم کاهش یابد. یک خرمای خشک تقریباً 140 میلی گرم از این ماده مغذی ارزشمند را فراهم می کند. دانشمندان بر این باورند که مصرف زیاد پتاسیم با کاهش مقدار کلسیمی که توسط کلیه ها دفع می شود، از توده استخوانی محافظت می کند.
ساندویچ نارگیل با شیره خرما
من عاشق درست کردن این پیش غذاها برای جمع های خانوادگی، سفرهای طولانی جاده ای یا پیک نیک در پارک هستم. ساخت آنها فوق العاده آسان است و برای شارژ مجدد انرژی شما عالی هستند.
عناصر
2/3 فنجان (170 میلی لیتر) تخمه آفتابگردان خام
2/3 فنجان (170 میلی لیتر) آجیل ماکادمیا خام
1/2 فنجان (125 میلی لیتر) گردوی خام
1 فنجان (250 میلی لیتر) دانه کدو تنبل خام
½ قاشق چای خوری (2.5 میلی لیتر) نمک دریا
1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) دارچین آسیاب شده
4 قاشق غذاخوری (60 میلی لیتر) پودر پروتئین گیاهی
1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) پودر اسپیرولینا
16 خرما کامل، بدون هسته
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
¼ فنجان (60 میلی لیتر) آب لیمو
½ فنجان (125 میلی لیتر) نارگیل خشک خرد شده
پیش غذا نارگیل با شیره خرما
طرز تهیه این پیش غذای نارگیلی با شیره خرما
تمام مواد خشک (دانه های آفتابگردان، ماکادمیا، گردو، دارچین، پودر پروتئین، تخم کدو و نمک دریا) را در غذاساز با هم ترکیب کنید تا غلظتی شبیه به پودر سوخاری داشته باشید.
خرما، وانیل، آبلیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مقدار کمی بردارید و آن را فشار دهید. وقتی با دست فشرده میشوید، مخلوط باید با هم جمع شود.
به آن شکل دلخواه بدهید و با نارگیل رنده شده بپیچید.
تا زمانی که لازم باشد در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.