سالمون با رب انار اروم آدا سالمون با رب انار در دوره اصلی، ما اغلب در خانه من ماهی قزل آلا درست می کنیم. گاهی اوقات یک ماهی قزل آلا پخته شده خوشمزه یا یک ماهی آزاد خوشمزه با سبزیجات می خوریم. اما اخیراً عاشق ماهی سالمون با رب انار شده ام. این غذا یک فیله ماهی سالمون لطیف است که کاملاً پخته شده، با ادویه های مدیترانه ای پوشانده شده و با رب انار بسیار پررنگ سرو می شود.
دستور غذا 【برنج با بوریکوا شیرین】 اصلی!
همچنین ممکن است دوست داشته باشید:
لیوان های کوکتل طرز تهیه کوکتل های بدون الکل دستور پخت دنده گوشت گاو
برای تهیه ماهی قزل آلا با رب انار دو روش وجود دارد، یکی در فر زیر مرغ گوشتی و دیگری در تابه. اگر تا به حال فکر کرده اید که ماهی قزل آلا خسته کننده است، با یک سورپرایز خوشمزه روبرو هستید. این دستور کم کربوهیدرات است و در 20 دقیقه آماده می شود.
طرز تهیه ماهی سالمون با رب انار
هر آشپز خوبی می داند که هنگام تفت دادن ماهی سالمون، چاشنی قوی ضروری است. به کنار طعم، آن پوسته زیبا را فراهم می کند.
از آنجایی که میتوانید کاملاً مخلوط چاشنی خود را بسازید، در این دستور غذا میخواستم با استفاده از زیره، گشنیز، پاپریکا از لاوگا و فلفل حلب به آن حالت مدیترانهای بدهم. من غذاهای تند را دوست دارم، بنابراین کمی فلفل قرمز به آن اضافه کردم اما این کاملا اختیاری است.
اما به همان اندازه برای طعم مهم، فشار دادن آب لیموی تازه است که درست قبل از سرو در حالی که ماهی قزل آلا داغ است، به آن اضافه می شود، کمی مرکبات برای تکمیل طعم و بیدار کردن حواس.
دو روش برای تهیه ماهی قزل آلا: روی گریل و در تابه
از زمانی که در مورد دستیابی به ماهی آزاد برشته شده بسیار کنجکاو بودم، گزینه های کباب کردن و سرخ کردنی در تابه را تمرین کردم.
با هر دو گزینه، قبل از نفوذ کامل به داخل، ما به شدت گرما برای قهوه ای کردن فضای بیرونی تکیه می کنیم. به این ترتیب یک ماهی قزل آلا ترد و برشته به دست می آوریم که در داخل کاملا نرم باقی می ماند.
اما من اعتراف می کنم، من ماهی قزل آلا بوداده را ترجیح می دهم که در فر زیر مرغ گوشتی تهیه شده باشد. این تا حد زیادی ساده ترین گزینه است.