پسته پوست کنده میوه ای خشک با شکل بیضی شکل و رنگ سبز کم رنگ مشخص است که به دلیل طعم لطیف و بسیار مغذی بودن یک میان وعده خوشمزه را تشکیل می دهد.
میوه خشکی که روی درخت به اصطلاح پسته یا پسته می روید که گونه ای از خاورمیانه است و در مناطقی با گرمای زیاد و رطوبت کم می روید.
از پسته در آشپزی به ویژه شیرینی پزی استفاده می شود.
غذایی که در زمان های قدیم فقط برای خانواده های سلطنتی در نظر گرفته می شد و امروزه مصرف آن در سراسر جهان گسترده است و در سراسر اروپای جنوبی، شمال آفریقا و مکان هایی مانند کالیفرنیا یا نیومکزیکو کشت می شود.
اگر می خواهید با خواص و فواید پسته آشنا شوید، به خواندن این مقاله ادامه دهید که در آن به بررسی نقش تغذیه ای آن می پردازیم.
پسته خام دارای خواص بی شماری است که سالم تر از آن است که به صورت سرخ شده یا برشته مصرف شود.
یکی از خواص اصلی آن نسبت متعادل مواد مغذی است که ارائه می دهد.
بنابراین، آنها 20٪ پروتئین گیاهی، 28٪ کربوهیدرات و 10٪ فیبر دارند. در ترکیب آن، 45٪ چربی است.
بیش از نیمی از آنها اسید اولئیک تک غیراشباع است که برای قلب بسیار مفید است.
از نظر ویتامین ها و مواد معدنی، پسته دارای مقادیر زیادی ویتامین B6 و E و همچنین منیزیم، آهن، کلسیم، روی، پتاسیم و فسفر است.
برگها مرکب، بیپر، با 3 یا 5 برگچه بسته به رقم، بیضی یا نیزهای شکل، سبز تیره در سمت بالا و روشنتر در قسمت زیرین هستند.
شاخ و برگ ها در پاییز تغییر رنگ می دهند و به رنگ نارنجی مایل به قرمز در می آیند و آن را مورد توجه زینتی قرار می دهند.
برگها برگریز هستند.
گلهای نر و ماده روی درختان مختلف یافت می شوند.
آنها کوچک هستند و در گل آذین های زیر بغل به شکل رگه ها و به رنگ مایل به سبز دسته بندی می شوند. در فروردین-اردیبهشت باز می شوند و با یک دانه که قسمت خوراکی آن است میوه می دهند.